Tak co, jaký to tam je?

Už z toho mám výčitky. Vidím, jak se sem občas někdo přijde kouknout, pak mám dotazy co jako je, proč není příspěvek na blogu a já pořád nic. Takže píšu a dávám vědět, že je vše cajk a jen, že to po sobě nebudu číst, protože na to už asi nebudu mít kapacitu, ne že bych to někdy po sobě moc četla…

Nejčastější otázka? Jasná. No jo, já se nedivim, tak jaký to tu vlastně je? Jaké jsou první dojmy? Jako jo, dobrý. Bydlíme hezky, pracujeme hezky, lidi hezky.

Bydlíme cca po třech v bytech, vlastní pokoj, sdílené to ostatní, ale fakt hezké. Mám sice mrňavou postel, ale zase jako bonus mám záhadu. Záhada je to, že mi tam celou dobu pípá mobil, dokonce ráno v 6:10 zvonil budík, nicméně můj mobil to není, ani jeden a kolegyně za stěnou si mobil na noc vypíná úplně. Takže ještě budu prohledávat všechny tři zásuvky, a pod postelí, jestli někde neleží zapomenutej.

Topí i chladí se tu klimatizací, to je pro mě novinka. Pitomý je, že si sice nastavíte teplotu, ale ono to hučí, to radiátor nedělá. V bytech tu je jinak zima, velká, myslela jsem, že jsem otužilá z Prahy, ale ne dostatečně.

jo a přišly holky, dáváme víno, my tu už teď máme totiž pátek večer, víkend tu je od pátku do soboty, takže zatím pa, dopíšu příště 😉

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *