Bacile, vysmahni!

Zdravim z letadla! Mezi Prahou a Istanbulem. Dve hodky a neco poletime. A jako zatim dobry, pocasi fajn, letusky fajn, jidlo dost dobry! Vino taky… zatim to s tim detoxem neprehanim, vsak taky este nejsme tam a to se nepocita! Ale ne, velke ambice o mem abstinovani nemam, na druhou stranu se to trochu nabizi: detox alkoholovy, masovy a online-ovy. Jaka bude realita se teprv vokaze. Podam zpravu. Az budu online 😀

Par faktu: bagl vazi 13 kilo + 2 v malym batuzku. Tech 13 je vcetne pohor. Jsou to mrchy, ktery mi zatim delaj puchejrovou paseku a to v nich mam uz neco ujityho. Ano, nabizi se konstatovani, ze mam uplne blbou botu (malou, velkou, nevimcoeste) a proto jsou zatim v baglu a vytahnu je jen pokud bude nutnost nejvetsi. Vetsinu bych rada usla v beho botkach, koneckoncu jsou lehci, pohodlnejsi a prodysnejsi. A nepolezu nejakou divocinu, zejo. Cetla jsem par zajimavych clanku o pohorach a jejich precenovani, tak aspon budu moct srovnat. Nejvetsi riziko vidim v kotniku – zas me to snad bude udrzovat ve vetsi bdelosti 🙂

Jinak vybaveni standard: hole mam, spacak mam, perovku malou mam, nesmeky musim mit, cepici a rukavice. Taky nejaky letni veci. Teplotni rozmezi: od nuly az po 35. Ale myslim, ze tak horky to nebude.

V baglu mi asi tak pulku zabira lekarnicka. Jsem trochu jak chodici lekarna. Vcera jsem musela narychlo k doktorce, pancto se o me neco pokouselo. Prvni slova pani doktorky nebyla moc optimisticka, udelala mi veskera vysetreni, co byly mozny a nakonec jsem odchazela se seznamem leku “co kdyby”. Doufam, ze je zase dovezu hezky zpet a po roce vyhodim do kose. Ale k necemu to bylo: vim, ze srdce mam v paradni kondici a ostatni organy jsou tez ulozeny ukazkove :))
Par z vas vi, bo si primo zazila, co se mnou dela takova ryma az mensi viroza v letadle. Fuj, pichat usi neee! Zatim jsme s bacilem domluveni, ze zustane v letadle, kdo se s nim ma taky tahat, zejo!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *